Politica de Confidentialitate

/Politica de Confidentialitate
Politica de Confidentialitate 2018-06-05T12:33:45+00:00

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE AB TRADUCERI

Protejarea intimitatii dumneavoastra la utilizarea paginii noastre web este deosebit de importantă pentru noi. De aceea, in continuare va informam in detaliu cu privire la colectarea datelor cu caracter personal, precum şi a datelor anonime.

AB LANGUAGE SOLUTIONS S.R.L., denumita in continuare ”AB TRADUCERI”, in calitate de autor, administrator al website-ului ab-traduceri.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest website.

 

1. COLECTAREA SI PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele cu caracter personal vor fi stocate in conformitate cu dispozitiile Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor eletronice doar atunci cand Dvs. ni le comunicati in mod expres si ne acordati dreptul de a le prelucra (de ex. In cadrul unei inregistrari pentru o solicitare, un concurs sau newsletter ). In cazul in care, la utilizarea unui serviciu oferit, vi se solicita introducerea datelor dumneavoastra personale, este exclusa corelarea datelor dumneavoastra personale cu datele din protocolul de accesari, prin intermediul adresei IP (colectata oricum in forma anonimizata), in scopul realizarii unui profil de utilizator cu date personale.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, AB TRADUCERI are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de urmatoarele drepturi:

  • dreptul la informare (art. 12)
  • dreptul de acces la date cu caracter personal (art. 13)
  • dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art. 14)
  • dreptul de a va adresa justitiei (art. 18)

Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Daca unele dintre datele dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Daca aveti intrebari legate de Politica de Confidentialitate sau doriti sa fiti informat asupra datelor cu caracter personal prelucrate de catre AB TRADUCERI si care va privesc direct, va rugam sa ne contactati utilizand datele precizate in pagina de contact a acestui website.

 

2. DATE SOLICITATE

AB TRADUCERI solicita utilizatorilor care completeaza formularele de contact urmatoarele date de identificare:

  • Nume
  • Prenume
  • E-mail
  • Telefon

AB TRADUCERI colecteaza urmatoarele tipuri de date de la vizitatorii ab-traduceri.ro:

  • Forma anonimizată a adresei IP a computerului de la care se face accesarea
  • Data şi ora accesării sau solicitării
  • Denumirea paginii accesate/fişierului accesat
  • Pagina de la care a fost accesată respectiva pagină
  • Browser-ul folosit de către utilizator, inclusiv versiunea browser-ului
  • Sistemul de operare folosit de către utilizator

Aceste informaţii sunt utilizate în scopuri statistice. În acest sens este vorba exclusiv de informaţii care nu permit identificarea persoanei dumneavoastră. Dumneavoastră rămâneţi un utilizator anonim. În acest context sunt utilizate şi aşa-numite cookie-uri. Cookie-urile sunt fişiere-text salvate pe computerul vizitatorului paginii web, permițând astfel recunoaşterea unui utilizator anonim. Pentru mai multe detalii despre Politica de utilizare a fisierelor de tip Cookie, va rugam accesati pagina Politica Cookies.

AB TRADUCERI poate folosi datele statistice sau datele anonime, rezultate in urma prelucrarii, in urmatoarele scopuri:

  • realizarea de rapoarte/analize
  • realizarea de informari in scopuri proprii

 

3. UTILIZAREA DATELOR SOLICITATE

AB TRADUCERI utilizeaza datele solicitate clientilor sai pentru:

  • intocmirea contractelor de prestari servicii, in cazul in care clientul solicita acest lucru.
  • pentru a anunta clientii despre ofertele si promotiile AB TRADUCERI, cat si pentru a le comunica informatii despre starea retelei si eventuale lucrari de mentenanta/intreruperi in furnizarea serviciilor
  • pentru a imbunatati departamentul de marketing si a avea o imagine clara despre folosirea serviciilor noastre.

AB TRADUCERI utilizeaza datele colectate de la vizitatori, cu scop statistic si pentru imbunatatirea serviciilor furnizate. Aceste date nu se dezvaluie niciunei persoane fizice sau juridice, in afara AB TRADUCERI, sub nicio forma.

4. VALABILITATE

Prezenta nota de confidentialitate este valabila pentru o perioada nedeterminata.

AB TRADUCERI isi rezerva dreptul de a aduce modificari prezentului document, motiv pentru care clientii sunt rugati sa il consulte periodic.
Informatiile sensibile sau cu caracter personal vor fi folosite si facute publice de AB TRADUCERI numai in urmatoarele cazuri:

  • la cererea autoritatilor competente, in cazul unei anchete legale.
  • in cazul disputelor financiare.
  • necesitatatea clarificarii diverselor situatii sau evenimente neplacute pe care un client le poate crea.

Prejudiciile de imagine sau afirmatiile nefondate vor fi, in acest caz, motive intemeiate pentru a identifica persoana in cauza.